hanotif نائبة المدير اداريه
عدد الرسائل : 1573 العمر : 43 الاوسمه : السٌّمعَة : 3 نقاط : 339 تاريخ التسجيل : 26/07/2008
| موضوع: رز هندي بالمانجو وجوز الهند 30th سبتمبر 2008, 2:43 pm | |
| المقادير 2 كوب رز مغسول ومنقوع ومصفى تسلقيه في 2 كوب ماء وملح 2 ملعقة شاي مسترده تطحنيها منجا خضرا كبيره وجامده مولينه نصف كوب جوز هند طازج مقشرو مقطع مربعات من 8 الى 10 حبات فلفل اخضر حار ملعقة شاي من كل من كمون -حلبه مطحونه - فلفل احمر مطحون شوي حمص (ممكن الاستغناء عنه) ورق كاري الطريقة: - تحطي المانجو وجوز الهند والفلفل الاخضر في الخلاط ينفرم ما تطحنيه مره -احضري طاوله كبيره وحطي فيها ملعقة زيت كبيره وحطي المكونات اللي طحنتيها وقلبي فيها ثم اضيفي البهارات لا تخليها كتير علشان ما تذوب المانجو حوالي 5 دقائق - اضيفي الرز المطبوخ وقلبيه مع الخليط ثم قدميه
| |
|