1.ربع كوب رز مسلوق+كوب ونص لبن+2كوب مرقة بط أو وزأو فراخ بلدي دسمة(الافضل هوا البط)
2.3 معالق دقيق او 4 + ملح وفلفل +2 بصلة مبشورة ومحمرة
طريقة العمل
-------------
1.نذيب القيق في مقدار من الماء (شوية ماء)عشان يبقي سائل بس
2.نضع الخليط علي ربع كوب الارز والمرقة واللبن ويوضع علي النار ونضيف الملح والفلفل ويقلب حتي يصبح سميك في نفس الوقت نكون بنحمر البصلة المبشورة وعندما يصبح لونها بني نضع جزء منها علي الخليط السابق
3.نقوم بوضعه في الاطباق والجزء التاني من البصل(التقلية)يرش علي الوش
ما تنسوش تاكله البطة كلها هههههههه
ياريت يبقي مع الاكلة دي حلة ملوخية ومحشي