hanotif نائبة المدير اداريه
عدد الرسائل : 1573 العمر : 43 الاوسمه : السٌّمعَة : 3 نقاط : 339 تاريخ التسجيل : 26/07/2008
| موضوع: طرق لعمل كبد الفراخ(متجدد)(للمشاركة) 12th سبتمبر 2008, 8:41 am | |
| .. المقادير:
2/1 ك كبد علي قوانص فراخ - 2 بصلة - ملح فلفل -ثوم - فلفل أخضر- شطة .
الطريقة:
تقطع الكبد والقوانص قطع ضغيرة وتغسل بالماء ثم بالخل وتترك شوية في مصفة يقطع البصل ويحمر في شوية ثمن ثم يوضع الفلفل لمقطع قطع صغيرة ويضاف الكبد والبهارات ويضاف شوية ماء وعلي نار هادئةوكل ما يحتاج ماء يضاف شوية إلي أن يتم السواء وتقدم ساخنة مع المكرونة وبالهناء والشفاء .... | |
|