www.4girls.mam9.com
اهلا اهلا يا اجمل جيرل ..متيجى ندردش مع بعض ادخلى يلا سجلى وانضمى لينا ياقمر
www.4girls.mam9.com
اهلا اهلا يا اجمل جيرل ..متيجى ندردش مع بعض ادخلى يلا سجلى وانضمى لينا ياقمر
www.4girls.mam9.com
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


أهلا وسهلا بك يا زائر في منتديات فور جيرلز 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 صينية ارز بكبد الفراخ في الفرن

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
hanotif
نائبة المدير اداريه
نائبة المدير اداريه
hanotif


انثى
عدد الرسائل : 1573
العمر : 43
الاوسمه : صينية ارز بكبد الفراخ في الفرن Top1
السٌّمعَة : 3
نقاط : 339
تاريخ التسجيل : 26/07/2008

صينية ارز بكبد الفراخ في الفرن Empty
مُساهمةموضوع: صينية ارز بكبد الفراخ في الفرن   صينية ارز بكبد الفراخ في الفرن Icon_minitime19th سبتمبر 2008, 6:46 am

نص كيلو كبد فراخ

4 كوب رز مصري ( او حسب الصينيه التي تستخدميها )

2 كوب حليب

2 كوب شوربة

ملعقة سمن

بصلة كبيرة مفرية

طبعا ملح وفلفل اسود

الطريقة ::


نغسل الكبد جيدا ونقطعها قطع صغير مكعبات يعني

ونغسل الرز ونصفيه من الماء ويستحسن ينقع من قبلها بنص ساعه لو مفيش وقت عادي

هنجيب البصله المفريه ونضيف عليها ملح وفلفل اسود وندعكها كويس جدااا

نضيف نص كميه البصله علي الكبد المقطعه والباقي علي الرز مع اضافه معلقه السمن علي الرز



طبعا هنقلب الرز مع البصل والسمن والكبد مع البصل ايضا وبعدين هنجيب الصينيه ونضع نصف كميه الرز

بعد كده هنضيف الكبد المخلوطه بالبصل
وبعدين باقي كميه الرز
بعد كده هنضع كوبين الحليب علي النار مع اضافه بسيطه من الملح والفلفل عليه

اول ما يبدأ بالغليان نضيف فورا كوبين الشوربه

بعد كده هنستعد لنضيفه علي الصينيه ولكن بهدوء حتي لا تتلخبط الصينيه

وده بعد ما ضفت الحليب بالشوربه علي الصينيه ولازم الشوربه اوعوا تستغنوا عنها الرز مش هيستوي من غيره

وانا قدمتها اليوم مع فراخ وشوربه لسان عصفور وسلطة خضراء
وبألف هنا وشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية ارز بكبد الفراخ في الفرن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طرق لعمل كبد الفراخ(متجدد)(للمشاركة)
» البيكاتا اللحم - الفراخ المصرية
» مكعبات الفراخ بالكاجو على الطريقة الصينية
» صينية السمك بالبشاميل
» صينية همبورجر بالباشاميل

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
www.4girls.mam9.com :: المنتديات المنزلية :: منتدى الطبخ :: وصفات لاشهى الاطباق-
انتقل الى: